Äntligen stod det klart för mig idag vilken komplett jävla idiot jag har varit!

Tänk att man skall behöva bli så gammal för att på riktigt förstå hur sjukt vårt samhälle är! Och tänk att en underbart klok kvinna som jag fick sällskap med i Sadelexpressen idag öppnade dörren för mig!

Vi alla har ju vetat att samhället har styrts mot sin undergång genom någonting som kallas PK. Politisk korrekthet är en nedsättande beteckning på att med överdriven noggrannhet följa de dominerande politiska värderingar och uttrycka åsikter som är för stunden allmänt accepterade i samhällsdebatten.

Det har vi alla känt till i decennier nu, även jag! Och vi alla vet att bakom detta ligger vårt i särklass största samhällsnedbrytande skitparti, Socialdemokraterna! Men vi får inte glömma bort att i en s.k. demokrati hade de inte kunnat lyckats om det inte funnits idioter och omdömeslösa människor som i egoistiskt(?) syfte röstat på dem!

Vi vet nu alla hur totalt nerbrutit Sverige blivit med mord, skjutningar, sprängningar och kriminalitet som vardagsmat! Allt efter en kravlös invandring utan någon som helst krav på integration. Och med det största hånet att flyktingar som fått uppehållstillstånd av asylskäl åker hem till sina hemländer på semester för de bidrag som vi skattebetalare stått för!

Nå, vad gick upp för mig idag? Jo, att vi har ett dolt annat okänt förtiget system, TK. Teknisk korrekthet är ett omhuldat förtigande av nya tekniska rön! Till varje pris måste sådana efterblivna institutioner som KTH, CTH, EMTF och Slussen.biz förtiga att utvecklingen grundlades för mer än 45 år sedan! Och hur gör man då? Förtiger sanningen, undanhåller fakta och framför allt vägrar man att föra en dialog! Den s.k. visselblåsarlagen blir bara ett ytterligare politiskt jippo som visserligen ger oss meniga ”tillstånd” att avslöja sanningen! Men vem phan kommer att bry sig?

Åre den sista januari 2024

Hans Lönn

Kommentera och/eller betygsätt:


Skriv in de tecken du ser ovan i fältet nedan:


Kommentar: (Alla fält är valfria att fylla i.)

(5 är bästa betyg)
Ditt namn:

E-mail: (Visas ej på hemsidan.)

Tillbaka